ŽUPCA – pasje testenine 500 g

6,90

– 100% naravne testenine z jušno zelenjavo
– Dopolnilna hrana brez glutena
– Čas kuhanja: 1 min
– Kombiniraj z mesom, zelenjavo, briketi

Neto količina500g
Vsebina vrečke zadostuje za :
10 in več obrokov ( manjše do srednje velike pasme )
5 in več obrokov   ( velike pasme )

Paketek bo pri tebi in tvojemu kosmatinčku v 2-3 delovnih dneh 

 

OPIS:
Pasje testenine ŽUPCA so 100% naravne testenine, prilagojene pasjemu prebavnemu traku, saj ne vsebujejo glutena. Izdelane so iz riževe in krompirjeve moke ter svežih slovenskih jajc pašne reje.
V testo je vmešan timijan, ki lajša prebavo, razkužuje črevesje ter deluje preventivno proti črevesnim zajedavcem. Testenine služijo kot zdrava alternativa pasjim briketom, lahko so dietna hrana za bolne pse, pse z različnimi alergijskimi obolenji ali pse s prebavnimi težavami.
Niso termično obdelane, sušijo se le na naraven način. 

SESTAVA: Riževa moka, krompirjevi kosmiči, jajca pašne reje, jušna zelenjava (peteršilj, korenček, zelena, luštrek, pastinak)

UPORABA : Svojemu psu jih lahko ponudite kot dopolnilno hrano v kombinaciji z različnimi vrstami mesa in zelenjave ali pa kot samostojen dietni obrok.

NAVODILA ZA HRANJENJE: 
Testenine kuhajte 1 min v vreli vodi in jih odcedite. Psu ponudite ohlajene testenine in dodajte izbrane dodatke (priporočamo hranjenje skupaj z mesom ali zelenjavo). Za dietni učinek psu ponudite testenine brez dodatkov.  Dnevna potreba se razlikuje glede na pasmo, aktivnosti in starost vašega psa. Za lažjo predstavo si pomagajte s spodnjo tabelo.

 

TABELA HRANJENJA :
Odrasla teža psa (kg)   2      6     8      10     14     18     24  
——————————————————————————————————
Dnevna količina (g)     30    80   100  120  160   200   240 

Teža 0.5 kg
Dimenzije 11 × 6.5 × 34.5 cm
0